iPhone 5

Nova generacija iPhonea imat će zakrivljeni zaslon

Sci-Tech / Flash | 23. 05. 2011. u 15:56 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

O detaljima novog iPhonea 5 već neko vrijeme kruže različite glasine, a posljednja je da će nova generacija iPhonea imati zakrivljeni zaslon.

Kako piše DigiTimes, ova informacija kruži među proizvođačima dijelova u Tajvanu. Kako bi se pripremio za proizvodnju, Apple je već kupio 200 do 300 specijaliziranih strojeva za rezanje stakla koja se koriste za zaslone, navode ti izvori. Apple je to navodno nabavio jer proizvođači nisu željeli kupiti opremu zbog visokih troškova.

Ti se strojevi trenutačno ne upotrebljavaju, međutim bit će pokrenuti "kada proizvodnja zakrivljenog stakla zadobije zadovoljavajući nivo", odnosno kada se ubrza proces proizvodnje.

Iz Applea zasad nema nikakvih službenih informacija. No, prema dosadašnjim, koje su se pojavile na internetu, iduća generacija Appleova iPhonea imat će brži procesor, a najvjerojatnije će to biti novi procesor A5, koji već pogoni iPad 2.

Osim toga, trebao bi imati znatno tanji okvir od prethodnih modela, a njegova isporuka, prema najavama, počet će u rujnu ove godine.

Do tada će sigurno biti još glasina, o kojima ćemo vas i dalje redovito izvještavati.

Kopirati
Drag cursor here to close