live

Nova aplikacija: Facebook ide uživo

Sci-Tech / Flash | 04. 12. 2015. u 09:16 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Globalna društvena mreža Facebook, koja ima oko dvije milijarde korisnika, pokrenula je sustav za prijenos uživo.U priopćenju iz Facebooka navedeno je kako je ova kompanija pokrenula sustav prijenosa uživo i uslugu foto kolaža.

“Od sada uz pomoć usluge prijenosa uživo i foto kolaža moći ćete oživjeti fotografije i videozapise koje objavite putem Facebooka. Pomoću ove aplikacije omogućit ćemo vam da sa vašom obitelji i prijateljima imate zajedničke trenutke”, piše u priopćenju.

Ova aplikacija najprije je pokrenuta u kolovozu ove godine, kada su je mogle koristiti samo poznate osobe, no u narednom periodu aplikaciju će imati priliku koristiti svaki korisnik ove društvene mreže.
Naglašeno je također da će korištenje aplikacije početi sa određenim brojem korisnika pametnog telefona iPhone, a ubrzo i svaki drugi korisnik.

Ova aplikacija korisniku pruža uslugu da tijekom prijenosa uživo vidi i komentare svojih prijatelja, a videozapisi će automatski biti pohranjeni na vremensku liniju Facebooka. Svaki korisnik će imati mogućnost brisanja videa.

Kopirati
Drag cursor here to close