Ovisnost

Nedostupnost Facebooka i Instagrama izazvala paniku među korisnicima

Sci-Tech / Flash | 27. 01. 2015. u 15:19 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedni će ovo doživjeti kao ultimativnu tragediju epskih razmjera, jer bez Facebooka i Instagrama se "ne može živjeti", drugi će se samo nasmijati i srknuti gutljaj prve ili druge jutarnje kave...

Nekoliko sati najpopularnija društvena mreža na svijetu, Facebook, bila je nedostupna korisnicima diljem svijeta, u desktop i mobilnoj verziji. Isto se dogodilo i s Instagramom koji je također globalno bio nedostupan u svim verzijama.

Naravno da je onima koji su ovisnici o društvenim mrežama bio razlog za paniku, iako objektivno nije se dogodilo ništa strašno, premda će biti zanimljivo vidjeti kako će iz Facebooka i Instagrama objasniti nedostupnost, ako uopće do toga dođe, prenosi Zimo.co.

Inače, za Instagram i nije toliko alarmantno kada je "offline", ali kada se to dogodi Facebooku, onda krenu najave o "dolasku Armagedona epskih razmjera".

U rujnu prošle godine, kada je Facebook dva puta u mjesec dana bio nedostupan po 15-tak minuta, u Sjedinjenim Američkim Državama je nastao popriličan kaos, jer su korisnici otišli toliko daleko da su čak zvali policijske postaje da im objasne kako ne mogu bez "Fejsa" i odgovore na pitanje kada će sve biti opet u redu.

Kopirati
Drag cursor here to close