Za kreativce

m:tel App builder liga: Kreativci zainteresirani za izradu mobilnih aplikacija

Sci-Tech / Flash | 22. 08. 2014. u 13:43 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izrada mobilnih aplikacija nikada nije bila inspirativnija ni jednostavnija, jer je kompanija m:tel pokrenula još jedno natjecanje za sve koji svoju kreativnost i ideje žele da pretvore u mobilnu aplikaciju.

Baš zato je prije sedam dana pokrenuta App builder liga, natjecanje za pojedince koji žele da budu kreatori mobilnih aplikacija, ali i osvajači vrijednih nagrada kao što su: telefon Sony Xperia Z1, tablet Samsung Galaxy Tab, laptop Acer Aspire, 150 freemium vaučera za App Builder platformu i 100 majica.

Do sada je putem m:tel App Buildera, preko 300 puta pokrenuta izrada aplikacija. Jedan od razloga za ovako dobar odaziv jeste i taj što za ovo natjecanje nije potrebno programersko znanje, jer m:tel ovoga puta nudi jednostavan alat, pomoću kojeg se ideja vrlo lako može pretvoriti u korisnu mobilnu aplikaciju.

Potrebno je samo da budete kreativni i izaberete kategoriju koje odgovaraju vašim idejama: Edukacija i društvena odgovornost, Turizam i ugostiteljstvo, Zabava i Vaša ideja za aplikaciju, poigrate se sa ponuđenim alatima i do 30. listopada 2014. godine pošaljete gotove aplikacije na adresu m:tel-a.

Kompanija m:tel vas poziva da se uključite u natjecanje App builder liga, osvojite nagrade i postanete dio zanimljivog svijeta mobilnih aplikacija.

Sve informacije o natjecanju dostupne su na posebno kreiranoj web stranici appbuilderliga.mtel.ba.

Očekujemo vaše prijave!

m:tel – imate prijatelje!

Kopirati
Drag cursor here to close