Natjecanje

Mostar: Proglašeni najbolji studentski marketing planovi za velika poduzeća

Sci-Tech / Flash | 02. 06. 2016. u 22:26 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Studenti Ekonomskog fakulteta Univerziteta 'Džemal Bijedić' u Mostaru, zadnjih nekoliko mjeseci radili su na izradi marketing planova za bosanskohercegovačka poduzeća, ali i za one koji imaju svoje predstavništvo u BiH.

Ekipe su činili studenti druge godine Ekonomskog fakulteta, koji su marljivo radili na izradi svojih marketing planova za najbolja BH poduzeća. Tako su studenti imali priliku posjetiti sva poduzeća i upoznati se sa njihovim radom, a ta poduzeća su bila iz oblasti medija, telekomunikacija, prehrambene industrije, ugostiteljstva, bankarstva, automobilske industrije i sl.

Pobjednik natjecanja

Marketing plan za talk-show emisiju 'Zabranjeni forum' ove godine ponio je laskavu titulu najboljeg marketing plana i zasluženo osvojio prvo mjesto.
Indira Šehić, studentica druge godine Ekonomskog fakulteta, članica pobjedničke ekipe 'Zabranjeni forum' ističe kako je njoj i njenom timu bila čast i zadovoljstvo raditi sa Aleksandrom Hršumom koji je postavio visoke standarde u poslu sa kojim se bavi. Upoznate sa njegovim radom i same su dobile volju i želju za napretkom i usavršavanjem.

"U životu uz ustrajan rad nema cilja koji se ne može ostvariti. Moja ekipa i ja smo se trudile da u najboljem svjetlu predstavimo marketing plan za 'Zabranjeni forum' koji je već savršen i koji je u rangu sa najboljim svjetskim emisijama.

Imale smo jako težak zadatak jer smo morale nadmašiti same sebe da bismo dostigle nivo na kojem se nalazi ta emisija. Pobjedu smo i očekivale jer smo bile svjesne koliko smo truda i rada uložile u ovaj projekat uz pomoć gosp. Hršuma", rekla je Šehić.

Natjecanje studenata u oblasti marketing planiranja održano je pod pokroviteljstvom BH Telecoma, u suradnji sa poduzećima u Hercegovačko-neretvanskoj županiji i šire. Stručni žiri kojeg čine profesori i suradnici proglasio je najbolje projekte prema kriterijima kvalitete projekta, uspješnosti prezentacije istog te predloženim mjerama za unaprjeđenje.

Kao najbolji projekti klasificirani su:
1. 'Zabranjeni forum'
2. 'Narodno pozorište' Mostar
3. 'Hotel 'Almira', Motel 'Argentum'.

Ovo natjecanje se održava svake godine u sklopu predmeta 'Marketing' pod vodstvom prodekana Ekonomskog fakulteta, ujedno i profesora tog predmeta doc.dr. Veldina Ovčine.

Kopirati
Drag cursor here to close