Poliklinika VITALIS

Mostar dobiva najsuvremeniju polikliniku u regiji

Sci-Tech / Flash | 20. 08. 2014. u 11:29 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Poliklinika VITALIS svečano će biti otvorena u Dubrovačkoj ulici u Mostaru u četvrtak, 21. kolovoza, u 18 sati.

Devet specijaliziranih ambulanti pod jednim krovom i vlastiti 'point-of-care ' zaslužni su za kvalitetnu i brzu uslugu koju će nuditi vrhunska poliklinika u Mostaru. Sastoji se od četiri ordinacije, kirurške dvorane, recovery rooma, laboratorija i dvorane za fizikalnu terapiju.

Svrha poliklinike je pružiti sveobuhvatnu medicinsku uslugu na razini vodećih, privatnih, svjetskih ustanova te, uz timski rad vrhunskih stručnih djelatnika, ponuditi rješenje za zdravstvene probleme pacijenata.

Maksimalna usmjerenost prema pacijentu, uz naglasak na vrhunsku opremljenost i raspoloživost preventivnih i neinvazivnih dijagnostičkih metoda, pruža mogućnost rane detekcije i liječenja velikog broja oboljenja.

U sustavu Poliklinike Vitalis bit će zaposleno oko 20 liječnika, specijalista i subspecijalista, uz ostalo medicinsko osoblje (medicinske sestre, tehničari).

''Jedna od velikih prednosti naše poliklinike je izravna suradnja s kolegama iz poznatih sveučilišnih bolnica u Njemačkoj i Švicarskoj. Kod zahvata koji se ne izvode u BiH ili RH možemo organizirati našim pacijentima liječenje na jednoj od stranih klinika s kojom imamo suradnju. Ono po čemu smo jedinstveni i prepoznatljivi je TEE UZV srca, odnosno transezofagijski ultrazvuk i fizikalna rehabilitacija kardijalnih bolesnika. Upravo ove dvije spomenute djelatnosti se mogu obavljati samo u našoj poliklinici te su do sada bolesnici redovito upućivani u druge centre i gradove pa čak i države. Također, cilj nam je kontinuirano uvoditi nove dijagnostičke metode, a već sada radimo sve ono za što su u našoj regiji velike liste čekanja (EEG, EMG, UZV dojki...)'', istaknuli su u Poliklinici VITALIS uoči otvaranja ove ustanove.

Kopirati
Drag cursor here to close