ASuBiH

Mostar: Asocijacija srednjoškolaca u potrazi za novim članovima

Sci-Tech / Flash | 04. 10. 2015. u 13:53 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini (ASuBiH) je nevladina, nestranačka i nepolitička organizacija čiji je osnovni cilj poboljšanje statusa srednjoškolaca u zemlji i okuplja sve mlade koji pohađaju srednju školu na prostoru BiH.

Već od samoga osnivanja (još 2007.g.) počinje i rad po lokalnim timovima, gdje je Mostar od početka.

Lokalni tim Asocijacije srednjoškolaca (u BiH) u Mostaru u potrazi je za novim članovima. Tim Mostar je s aktualnom koordinatoricom Eminom Kapetanović i Upravnim odborom tima počeo djelovati u rujnu prošle godine.

Cilj naše Asocijacije je uključiti što više srednjoškolaca u razne procese gdje se donose odluke vezane za srednjoškolce.

Značajni projekti koje je naš tim organizirao je Županijsko natjecanje iz bosanskog jezika, zatim iz kemije, razni ''flash mobovi'' poput projekta bob36 i onaj najbitniji projekt za našu Asocijaciju je Dan srednjoškolaca, gdje se taj dan posebno želi čuti glas srednjoškolaca. Projekte koje AsuBiH čini nisu samo vezani za obrazovanje već bilo što gdje srednjoškolci mogu biti činitelji promjena.

U AsuBiH se možete učlaniti šaljući poruku na našu Facebook stranicu sa svojim osobnim podatcima (ime i prezime, datum rođenja, škola, razred, kontakt).

Kopirati
Drag cursor here to close