odmorite od telefona

Modno-tehnološka inovacija: Ringly – pametni prsten!

Sci-Tech / Flash | 27. 05. 2015. u 15:01 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čini nam se da je tržište preplavilo puno nosivih tehnoloških proizvoda koji nas zapanjuju količinom karakteristika koje sadrže. Međutim, nijedan dosad, u moru tehnoloških noviteta, nije bio više chic od Ringlyja. Ringly je prsten od 18-karatnog zlata s plemenitim i polu-plemenitim kamenjem. Brend je osnovala Christina Mercando, bivša voditeljica proizvoda tvrtke eBay.

Ovaj pametni prsten sinkronizira se s vašim pametnih telefonom. Prsten vibrira i svijetli kako bi vas informirao o porukama, obavijestima i propuštenom pozivu ili čak nepročitanoj e-pošti. Ringly koristi Bluetooth način spajanja te nakon povezivanja šalje obavijesti putem vibracije i svjetla.



Službena aplikacija koja je dostupna za iOS i Android prilagođava se vašim željama prema tome koliko informacija želite da vam prsten prenese. Također, možete odabrati koliko često i u kojim bojama želite primati obavijesti te birati boje za svaku stavku. Cilj ovog izuma jest omogućiti vam da se maknete i odmorite od vašeg telefona te dobivate samo one informacije koje smatrate bitnima, kao hitni poziv iz ureda, prenosi Buro247.hr.

Ako ne možete pronaći svoj telefon, moći ćete dodirnuti vaš prsten te će vaš telefon uzvratiti vibracijom kako biste ga što prije našli u slučaju da ste ga zametnuli. Prsten dolazi u četiri boje, a možete ga nabaviti po cijeni od 195 ili 260 američkih dolara.

Kopirati
Drag cursor here to close