IT

Microsoft NetWork 5 konferencija u Neumu okupila 650 sudionika i 80 predavača

Sci-Tech / Flash | 27. 04. 2015. u 17:38 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Omar Krivošija, direktor Microsoft BiH, uvodnim predavanjem otvorio je Microsoft NetWork 5 konferenciju koja se naredna dva dana održava u hotelu Neum u Neumu.

Tijekom uvodnog konferencijskog predavanja Krivošija se osvrnuo na prethodne četiri konferencije, transformaciju poslovanja, Microsoft cloud servise te nadolazeće proizvode.

‘’Povećanjem mobilnosti korisnika, te migraciji rješenja na cloud servise, jasno je da i Microsoft prilagođava svoje poslovanje i ponudu proizvoda’’, rekao je Krivošija. Najavio je i upoznavanje s novim Microsoft proizvodima među kojima su Windows 10 i novi Office sa pratećim proizvodima.

Na kraju izlaganja direktora Microsofta BiH, proglašeni su pobjednici lokalnog Imagine Cup 2015 natjecanja.

Uslijedila su kratka tehnička predavanja Microsoft MVP stručnjaka Damira Dizdarevića, Adisa Juge i Paula Januskiewicza. Oni su u prepunoj kino dvorani moderno obnovljenog hotela Neumu govorili o naprednom upravljanju uređajima, povećanju produktivnosti u modernom svijetu te sigurnosnim izazovima u kompleksnim IT sustavima.

Ms NetWork 5 konferencija, sudionicima nudi predavanja iz 6 tematskih cjelina, i to predavanja vezana za razvoj, infrastrukturu i sigurnost, poslovnu upotrebu tehnoloških rješenja, predavanja stručnjaka iz MS Community, edukacijska rješenja i studije slučaja.

Konferencija okuplja oko 650 sudionika, uz 73 predavanja na kojima će se predstaviti 80 predavača, među kojima je njih 30 s prestižnom Microsoft MVP titulom.

Kopirati
Drag cursor here to close