Tko će snositi posljedice

''Majka jediničara'' iz Posušja: Pojedinim učenicima se sređuje duplo više jedinica

Sci-Tech / Flash | 14. 06. 2017. u 19:19 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su mediji prenijeli priopćenje profesora Gimnazije fra Grge Martića iz Posušja u kojemu je navedeno kako su profesori podložni raznim pritiscima zbog djece koja imaju negativne ocjene, medijima se javila  “majka jediničara” te je zamolila da se prenese i njena strana priče.

Njeno priopćenje u cijelosti bez uredničkih intervencija je prenio portal Grude-online.com.

Drago moje Posušje… žalosno je da ovakve neistine pišete, a da niste provjerili drugu stranu priče. Nemam se potrebu pravdati nego vam samo pojasniti kako je došlo do cijele situacije oko, kako ih nazivate, jediničara u Posušju.

Istina da četiri đaka imaju tri jedinice i ništa tu nije čudno, nisu dovoljno učili i neka snose posljedice. Pošto saznajemo da se pojedinoj djeci na fin, valjda neki legalan način za koji ja eto nisam znala, sređuje duplo više jedinica, ja kao roditelj se pitam zašto je nečije dijete vrjednije od mog djeteta? Svaka čast, ljudi znaju, a ja probala pošteno. Odlazim kod razrednice i pitam je postoji li mogućnost da se djeca tj. moje dijete prebaci u strukovnu školu? Rekla je da je sad kasno. Zahvalila sam i otišla. Kasnije kolegama laže da prebačaj nije spominjan. Ako trebaju svi pasti neka padnu, ali na ovaj način mislim da nije uredu.

Od kud vam pravo moje dijete ili bilo čije uzimati u usta. Ako je grijeh borit se za svoje dijete ne znam šta nije. Samo blatite, izmišljajte i hranite svoj ego komentirajući. Širite dezinformacije da je netko nekom prijetio, roditelj jediničara. Neću spominjati što je ta razrednica i na što sve nagovarala i vrbovala naivnu dječicu…

“Majka jediničara”

Kopirati
Drag cursor here to close