Nagrađujemo kreativnost!

Kompanija m:tel predstavlja novi natječaj za najbolje mobilne aplikacije: App Builder liga!

Sci-Tech / Flash | 14. 08. 2014. u 20:11 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompanija m:tel 15. kolovoza ove godine objavljuje novi natječaj za sve koji svoju kreativnost i dobre ideje žele da pretvore u kvalitetnu aplikaciju za mobilne uređaje, ali i osvoje vrijedne nagrade.

Natječaj m:tel App Builder liga ima cilj da afirmira i nagradi kreativnost i dobre ideje, kao i da proširi bazu korisnih aplikacija za sve korisnike telefona nove generacije u BiH. Stoga je upravo upotrebljivost aplikacije na lokalnoj razini jedan od kriterija za nagradu.

Prednost natjecanje, kojim kompanija m:tel želi da proširi krug sudionika i omogući svima koji imaju dobre ideje da u njemu sudjeluju, jeste ta da nije potrebno programersko znanje kako bi bila napravljena aplikacija, jer se ideja realizira uz pomoć ponuđenog, veoma jednostavnog alata za izradu mobilnih aplikacija – m:tel AppBuilder.

Kompanija m:tel poziva sve kreativce da se poigraju ponuđenim jednostavnim alatima, slože svoju jedinstvenu aplikaciju i zaigraju u natjecanju za najbolje aplikacije u četiri kategorije: Edukacija i društvena odgovornost, Turizam i ugostiteljstvo, Zabava i Vaša ideja za aplikaciju.

Najbolje aplikacije iz svake kategorije bit će nagrađene vrijednim nagradama: mobilni telefon Sony Xperia Z1, tablet uređaj Samsung Galaxy Tab, laptop Acer Aspire, kao i 150 freemium vaučera za platformu i 100 majica.

Natječaj je otvoren do 30. listopada ove godine, a u natjecanju mogu sudjelovati isključivo državljani BiH, stariji od 16 godina.

Sve informacije o m:tel App Builder ligi dostupne su na posebno kreiranoj web stranici natjecanja appbuilderliga.mtel.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close