Mnoštvo iznenađenja

Kompanija m:tel damama čestita 8. mart

Sci-Tech / Flash | 06. 03. 2015. u 20:13 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Približio se jedan od najljepših praznika u godini, dan koji slavi naljepše emocije, ljubav i poštovanje – Međunarodni dan žena. Tim povodom kompanija m:tel je pripremila mnoštvo iznenađenja za pripadnice nježnijeg pola širom Bosne i Hercegovine, te im na ovaj način čestitala praznik.

Za dame iz Banja Luke, Bijeljine, Gradiške, Zvornika i Trebinja smo pripremili zanimljivu aktivnost kojom ćemo simbolično obilježiti 8. mart. Na jedan od posebnih zidova koji će se nalaziti u centrima ovih gradova dame će imati priliku napisati svoj odgovor na pitanje 'Zašto volite što ste žena?', te će dobiti poseban poklon koji je za ovu priliku pripremila kompanija m:tel.

Kako bi obradovala svoje korisnike povodom ovog najljepšeg praznika u godini, kompanija m:tel pripremila je odličnu ponudu pomoću koje možete iznenaditi svoju voljenu majku, ženu ili prijateljicu jednim od smartfona brenda Sony.

Možete odabrati jedan od fantastičnih Sony Xperia telefona, a svaki od modela dostupan je u širokom spektru boja tako da možete pronaći zaista savršen poklon. Jedan od modela u ponudi je Sony Xperia Z3 smartfon koji možete nabaviti u crnoj, bijeloj ili bakarnoj boji u sklopu Moj Mix VIP tarife po cijeni od samo 1KM, te na poklon dobijate i odlične Sony slušalice. Još jedan odličan model koji se nalazi u ponudi je i Sony Xperia Z3 Compact koji dolazi u čak četiri boje: crnoj, bijeloj, zelenoj i narandžastoj. I ovaj smartfon možete nabaviti po cijeni od 1KM, a uz kupovinu ovog telefona dobićete i Sony CP-VLSB prenosivu bateriju od 1400mAh. Više informacija o ovoj ponudi možete pronaći na mtel.ba.

Sve pripadnice nježnijeg pola imaju razlog više da posjete m:tel poslovnice širom BiH tokom petka, 6. marta i subote, 7. marta, jer ih tamo očekuju muzički osmomartovski pokloni. Kompanija m:tel će ih obradovati muzičkim CD izdanjima, koje će im podijeliti do isteka zaliha.

Srećan Međunarodni dan žena želi vam kompanija m:tel!

Kopirati
Drag cursor here to close