Inter96 radionica

Kako uspješno koristiti internet marketing u 2017.

Sci-Tech / Flash | 17. 03. 2017. u 19:07 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

'Internet marketing u 2017', naziv je radionice koja za cilj ima približiti sudionicima s najnovijim trendovima internet marketinga, te kako kreirati izvrsne sadržaje za privlačanje ciljanih kupaca.

Inter96 po prvi put organizira događaj ovog tipa, koji će se održati u petak, 7. travnja, sa početkom u 12 sati, u Vitezu, u prostorijama Central Hotela (Franšizni centar BiH,PC96 | 72250 Vitez).

U pitanju je radionica pod nazivom "Kako uspješno koristiti internet marketing u 2017", a predavač je Jovana Miljanović, blogerka, marketing konzultantkinja, poduzenica i govornica. Studirala je u Americi, a radno iskustvo stjecala u NewYorku, Londonu, Beogradu, Dubaiju i na Cipru, radeći u kompanijama kao što su Vevo, WhiteCitySoft, Nike i Cosmopolitan.

Radionica je prilagođena svima koji žele usvojiti znanja jednog od najuzbudljivih i najbrže rastućih aspekata tehnologije. Bez obzira da li ste početnik ili napredniji korisnik interneta i imate želju uroniti u područje internet marketinga, onda je ova radionica stvorena za vas.

Cijena radionice po učesniku iznosi 59 KM (PDV uključen). Nakon prijave poslat ćemo vam podatke za plaćanje te Vas molimo da dokaz o uplati predočite prilikom dolaska na radionicu.

Broj mjesta je ograničen, pa svi koji žele sudjelovati treba da se prijave putem [email protected] ili popunjavanjem formulara koji se nalazi na linku.

Čekamo vas! :)

Kopirati
Drag cursor here to close