Još malo

Je li ovo izgled novog Google Pixel pametnog telefona

Sci-Tech / Flash | 27. 09. 2016. u 10:51 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Google će na velikom eventu 4. listopada predstaviti, barem prema najavama, brojne novitete, što softverski, što hardverski.

Naravno, kada je takav tehnološki div u pitanju, onda u pravilu svi jedva čekaju što će se ponuditi javnosti, a jedno od najintrigantnijih iščekivanja vezano je uz nove modele pametnih telefona koje bi Google trebao lansirati idućeg tjedna.

U pripremi su Google Pixel i Google Pixel XL modeli, a prema "insajderskim informacijama" smartphonei kodnog imena Sailfish i Marlin trebali bi izgledati kao na fotografiji koju je objavio portal Venture Beat. Google Pixel serija će ponuditi zainteresiranima dva modela, piše Zimo.co.

Google Pixel, manji model, dolazi sa zaslonom dijagonale 5 inča, quad core procesorom 2.0 GHZ (64 bitni), 4GB RAM-a, 32 GB prostora za pogranu, 12 MP stražnjom i 8 MP prednjom kamerom, baterijom kapaciteta 2770 mAh...

Veći model, nazvan Google Pixel XL imat će slične karakteristike, ali naravno, veći zaslon dijagonale 5,5 inča (QHD) i bateriju kapaciteta 3450 mAh. Špekulira se i kako će početna cijena manjeg modela biti 649 američkih dolara, ali to za sada nije potvrđeno.

U svakom slučaju, 4. listopada se čeka s nestrpljenjem, da se vidi što je to Google novoga pripremio za očigledno vruću tehnološku jesen...

Kopirati
Drag cursor here to close