Svi me časte

IZI mobil - novi ponuđač usluga mobilne telefonije na tržištu Bosne i Hercegovine

Sci-Tech / Flash | 18. 06. 2012. u 08:30 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

IZI mobil d.o.o. Sarajevo, član grupacije slovenačkog virtualnog mobilnog operatera IZI mobil, danas se predstavio tržištu Bosne i Hercegovine promotivnom tarifom 'izi svi me časte'.

Ponuda IZI mobila Sarajevo zamišljena je kao proširenje postojeće ponude usluga mobilne telefonije i korisnicima u Bosni i Hercegovini pruža dodatnu mogućnost izbora.

"Nakon sedam godina uspješnog rada u Sloveniji želimo našu viziju i pozitivnu tradiciju prenijeti i na tržište Bosne i Hercegovine. U Sloveniji nudimo kvalitetne, jednostavne i transparentne usluge po povoljnim cijenama i takav princip ponude prenosimo i u BiH.

Zalažemo se za tržište jednakih mogućnosti i konkurentnosti, jer time se povećavaju izbori i zadovoljstvo krajnjih korisnika", izjavila je Metka Marinšek, direktorica IZI mobila.

Promotivna tarifa 'izi svi me časte' sve njene korisnike časti dolaznim bonus iznosom dodijeljenim za svaki minut primljenih poziva iz svake mobilne i fiksne mreže u Bosni i Hercegovini, dok sve odlazne pozive prema svim bh. mrežama obračunava po jedinstvenoj cijeni.

Start paketi IZI mobila Sarajevo dostupni su na više od 4.500 prodajnih mjesta širom Bosne i Hercegovine.

IZI mobil d.o.o. Sarajevo prvi je nezavisni registrirani ponuđač usluga mobilne telefonije na tržištu Bosne i Hercegovine i djeluje u skladu sa regulativama koje propisuje Regulatorna agencija za komunikacije Bosne i Hercegovine.

IZI mobil d.o.o. Slovenija osnovan je u studenome 2005. godine i prvi je mobilni operater koji je tržištu Slovenije ponudio ekskluzivne pre-paid usluge.

Kopirati
Drag cursor here to close