Operativni sustav

Ističe posljednji rok za besplatnu nadogradnju na Windows 10

Sci-Tech / Flash | 29. 07. 2016. u 06:33 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prije godinu dana, točnije, 29. srpnja 2015. godine Microsoft je u službenu produkciju pustio svoj, kako ga je etiketirao, “posljednji operativni sustav” - Windows 10.

Dugo očekivana i za mnoge toliko željena “desetka” za dva će dana napuniti godinu dana na tržištu, na kojem je trenutačno prema neslužbenim procjenama završila kao primarni operativni sustav na nešto manje od 400 milijuna računala diljem svijeta.

Microsoft je, naravno, zadovoljan, a dobra penetracija na tržište svakako se može zahvaliti i besplatnoj nadogradnji na Windows 10 za korisnike ranijih operativnih sustava, prenosi Zimo.co.

Naravno, radi se o privatnim korisnicima, koji su neku od svojih ranijih inačica Windows operativnih sustava mogli sasvim besplatno nadograditi na Windows 10.

Bilo je tu, naravno, zanimljivih situacija, čak i tužbi zbog nezadovoljstva Windows 10 OS-om, na osnovu kojih je Microsoft čak isplatio odštetu, ali u pravilu, čelni ljudi diva iz Redmonda su zadovoljni razvojem Windows 10 operativnog sustava.

Za one koji su možda zaboravili, besplatna nadogradnja moguća je još samo dva dana, jer od 30. srpnja će se nadogradnja i instalacija Windows 10 OS-a plaćati.

Ako još uvijek niste nadogradili svoj postojeći OS, a želite Windows 10, onda to svakako učinite što prije, jer od spoemnutog 30. srpnja ćete za Microsoftov OS morati platiti najmanje 119,99 američkih dolara.

Kopirati
Drag cursor here to close