GO INSTA

Instagram uvodi opciju live video?

Sci-Tech / Flash | 25. 10. 2016. u 06:55 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Instagram slobodno možemo proglasiti jednom od najboljih mreža današnjice jer je njegova popularnost trenutno na visokoj razini. Usudili bismo se čak i reći da je trenutni osjećaj, kako je Instagram čak i popularniji među korisnicima nego Facebooka. U konačnici dođemo na isto, jer znamo da je Facebook vlasnik Instagrama, pa su svi korisnici praktično u jednoj košari.

S obzirom na popularnost Instagrama, Zuckerberg je uvidio da mora raditi na novim dodacima koji će tu mrežu učiniti još boljom. Mnogo je inovacija uvedeno posljednjih mjeseci, a mnogi su napomenuli kako Instagram ide polako u smjeru Snapchata koji im predstavlja opasnog konkurenta.

Ovih dana pojavile su se informacije kako Instagram testira opciju live video prijenosa. Takve mogućnosti nude već druge društvene mreže, a live video posebno je popularan na Facebooku. Postao je to format na koji se korisnici najlakše i najjednostavnije izražavaju, jer samo upale kameru i pričaju. Iako službenih informacija iz Instagrama nema, nekako nam se po logici nameće da je upravo to trebao biti sljedeći potez Instagrama.

Opcija bi se mogla zvati Go Insta, a njenom aktivacijom korisnici bi mogli započeti prenositi live video. Neki mediji navode kako bi se na profilnim fotografijama korisnika koji streamaju video trebao pojaviti određen znak, pa biste u svakom trenutku mogli znati koji korisnik se trenutno obraća uživo. No, za sada ćemo ipak ostaviti sve na nagađanjima, a možda nam se uskoro obrati i Instagram sa službenom izjavom, piše Pcchip.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close