Komunikacijski kanal

Google Hangouts omogućio odabranima prvu minutu telefoniranja besplatno

Sci-Tech / Flash | 29. 10. 2014. u 14:13 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nažalost, usluga besplatne prve minute poziva ograničena je na 25 zemalja, među kojima trenutačno nema BiH, ali možda se u skoroj budućnosti i to promijeni...

Na službenom Google+ profilu objavljeno je kako će korisnici u spomenutih 25 zemalja prvu minutu telefoniranja korištenjem Google Hangouts aplikacije dobiti – besplatno.

Sasvim zgodan poklon za sve oni koji i inače koriste Hangouts za komunikaciju, a takvih sigurno nije malo, jer je usluga integrirana u Gmail koji je najpopularniji servis za elektroničku poštu na svijetu, prenosi Zimo.co.

Ipak, postoje određeni preduvjeti za korištenje besplatnih 60 sekundi telefoniranja putem Hangoutsa, a odnose se na to da korisnici moraju imati određeni iznos na svojoj kreditnoj kartici koja je vezana uz Google korisnički račun.

To je, naravno, sasvim logično, jer ako „probijete“ limit od besplatne minute, Google se na ovaj način osigurava za izvršenje naplate ostatka poziva...

Kada će se i hoće li se BiH uopće naći među zemljama koje će imati mogućnost korištenja ove usluge za sada nije poznato, ali besplatna minuta telefoniranja dostupna je u sljedećim zemljama: Australija, Belgija, Brazil, Dominikanska Republika, Francuska, Njemačka, Indonezija, Italija, Japan, Kanada, Kina, Meksiko, Nizozemska, Norveška, Peru, Poljska, Rusija, Švedsta, Švicarska, Velika Britanija i naravno Sjedinjene Američke Države.

Kopirati
Drag cursor here to close