Studentski zbor

Gdje je mojih 10 maraka?

Sci-Tech / Flash | 08. 12. 2013. u 19:03 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posljednjih nekoliko godina, s novim sazivom Predsjedništva Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru, praksa je postala da onaj stari saziv, podnese izvještaj o radu, i to putem javne tribine.

Simboličan naziv "Gdje je mojih 10 maraka?", odnosi se na obveznu uplatu koji svi studenti na početku akademske godine moraju izvršiti prema ovom krovnom predstavničkom tijelu studenata.

Tako će sutra, 10. prosinca, u velikom amfiteatru Filozofskog fakulteta, s početkom u 12 sati, Studentski zbor podnijeti narativno i financijsko izvješće za prošlu godinu, ali i predstaviti prijedlog proračuna za ovu.

"Riječi će biti i o planiranim aktivnostima, projektima, a svi prijedlozi kao i pitanja su dobro došli. Također,ponovno ćemo predstaviti i naš Ured za Međunarodnu suradnju, studentske pravobranitelje, kao i sve načine potencijalne suradnje s udrugama koje djeluju pri Sveučilištu", rekao je za Bljesak.info Vedran Biokšić, predsjednik Zbora.

Prilika je ovo i da se svi studenti koji žele, uključe u predstojeću Božićnu humanitarnu akciju „Dani darivanja“, naš tradicionalni projekt koji uskoro počinje, naglašavaju iz Zbora.

Kopirati
Drag cursor here to close