like

Fotografsko natjecanje u BiH – 'Život na selu '

Sci-Tech / Flash | 21. 04. 2015. u 14:21 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Centar za poljoprivredu i ruralni razvoj CARD iz Banja Luke organizira fotografsko natjecanje ŽIVOT NA SELU koje je otvoreno za sve građane Bosne i Hercegovine koji se profesionalno ili amaterski bave fotografijom. Natjecanje počinje danas i otvoreno je do 3. svibnja u ponoć. Nagrade su 300 KM za prvo, te 200 i 100 KM za drugo mjesto.

Fotografije trebaju prikazati kako izgleda svakodnevni život ljudi iz ruralnih područja BiH danas. Radovi će biti ocjenjivani na osnovu njihove kvalitete i predstavljanja definirane teme. Dakle, ne postoje točno definirani kriteriji suđenja, ali naglašavamo da je fokus na ljudima koji žive na selu i da fotografije trebaju oslikavati percepciju fotografa u vezi navedenom temom.

Najbolje fotografije će se birati na osnovu dva kriterija: bodovi od strane žirija (80%) i online bodovi - broj prikupljenih lajkova na Facebooku (20%).

Prijave (fotografije i propratno pismo) treba poslati na adresu [email protected] najkasnije do nedjelje 3. svibnja u ponoć. Jedan natjecatelj može poslati najviše 3 fotografije u .jpeg formatu. Maksimalna veličina fajla koji se može poslati je 20MB, minimalno 300dpi. Fotografije trebaju biti u horizontalnom formatu. Ukoliko su fotografije prethodno bile objavljene u medijima, nećemo ih uzeti u razmatranje. Propratno pismo treba sadržavati osnovne informacije: ime i prezime sudionika; kontakt podatke: adresu, e-mail, broj telefona; opis prijave (maksimalno 250 riječi).

Uputstvo za natjecatelje:
1. Pošaljite fotografiju/fotografije s kojima ulazite u natjecanje na [email protected]; 2. Lajkajte FB stranicu CARD-a https://www.facebook.com/card.cerd; 3. Postavite fotografiju na svoj profil i naznačite hashtag #ruralni_parlament i označite CARD @Centar za poljoprivredu i ruralni razvoj; 4. Pozovite prijatelje da lajkaju, dijele i komentiraju vašu fotografiju; 5. Sačekajte odabir pobjednika 7. svibnja.

Sudionici u natjecanju zadržavaju autorska prava nad fotografijama. Također, slanjem istih potvrđuju pravo Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj da fotografije koristi za promociju natjecanja, kao i da deset fotografija koje prođu u uži krug koristi u promotivne svrhe tj. da ih uključi u buduće informativne i promo materijale uključujući i objavu na web stranici, kanalima društvenih medija, na newsletterima, lecima i brošurama i sličnim materijalima. Zainteresirani za natjecanje nas mogu kontaktirati na +387 51 325 020, od 8:30 do 16:30h ili upitom na [email protected], navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close