Nagradni natječaj

Fondacija "Mali most" raspisala natječaj za izradu logotipa

Sci-Tech / Flash | 13. 10. 2015. u 15:30 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fondacija za razvoj i unaprjeđenje sportskih i rekreativnih aktivnosti "Mali most" u Mostaru raspisala je natječaj za izbor logotipa Fondacije, koji bi se koristio kao zaštitni znak, koji će se koristiti u svim službenim dokumentima, prezentacijama, kao i u svim oglašavanjima putem društvenih medija.

Kako je priopćeno iz Fondacije Mali most, natječaj za izbor logotipa provodi se u sklopu projekta "Dijalog za budućnost" koji implementiraju UNDP, UNICEF i UNESCO, a u partnerstvu s Predsjedništvom BiH. Projekt "Dijalog za budućnost" se financira sredstvima Ureda Ujedinjenih naroda za podršku izgradnji mira/Fond za izgradnju mira.

Logotip mora imati opipljivu vezu s osnovama identiteta. Logotip će slobodno interpretirati misije, vizije i ciljeve postojanja Fondacije "Mali most". Treba biti vedro i intuitivno rješenje, koje se može lako razmnožavati u svakom formatu. Na natječaj se mogu prijaviti učenici osnovnih i srednjih škola iz Mostara. Tri prvoplasirana autora se obvezuju da već svojom prijavom prenose svoja autorska prava za korištenje logotipa na Fondaciju "Mali most".

Tri prvoplasirana autora bit će proglašena na ceremoniji svečanog otvaranja Sportske akademije 7. studenoga ove godine.

Autori tri prvoplasirana logotipa dobit će vrijedne nagrade. Za prvo mjesto predviđena je nagrada bicikl ili sportska oprema u vrijednosti od 800 km, dok škola koju pohađa autor dobiva sportsku opremu u vrijednosti do 1 500 km. Autor drugoplasiranog logotipa dobit će nagradu bicikl ili sportsku opremu u vrijednosti od 700 km njegova škola će dobiti sportsku opremu u vrijednosti do 1000 km.

Autor trećeplasiranog logotipa dobit će bicikl ili sportsku opremu u vrijednosti od 600 km a njegova škola sportsku opremu u vrijednosti do 800 km.

Natječaj je otvoren do 1. studenoga ove godine. Prijave na natječaj potrebno je dostaviti na adresu Fondacije "Mali most" ulica dr. Ante Starčevića 34 s naznakom "Prijava na natječaj za izbor logotipa".

Prijave se mogu slati i putem maila [email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close