HT Eronet

Eronet novac na čestitke preusmjerava humanitarnim organizacijama

Sci-Tech / Flash | 09. 12. 2014. u 15:23 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HT Eronet ove godine neće organizirati tradicionalni blagdanski prijam za svoje poslovne partnere, niti će slati čestitke što je bila praksa ranijih godina.

Sva sredstva koja su bila predviđena za prijam i čestitke HT Eronet će uplatiti dobrotvornim organizacijama koje pružaju pomoć najugroženijima u našoj zajednici, priopćili su iz HT Eroneta.

Odabrano je pet organizacija i to Centar za educiranje i rehabilitiranje "Kuća nade" iz Odžaka, Ustanova za odgoj i prihvat djece "Mala škola" iz Vareša, Humanitarna organizacija za pomoć beskućnicima i socijalno ugroženim obiteljima "Minores" iz Mostara, Centar za socijalni rad Široki Brijeg i Humanitarna organizacija "Partner" iz Banje Luke.

''Na ovaj način želimo potaknuti i naše poslovne partnere da učine slično i u okvirima svojih mogućnosti podrže rad dobrotvornih organizacija koje djeluju u svim gradovima Bosne i Hercegovine. Njihov rad i trud uistinu zaslužuju podršku i sretni smo što će ova sredstva naći svoj put do onih koji ih najviše trebaju'', istaknuo je član Uprave HT Eroneta Tomislav Ruk.

Kopirati
Drag cursor here to close