Pobjednici

ELSA Mostar finalizirala još jedan projekt: Proglašeni najbolji u pisanju ugovora

Sci-Tech / Flash | 17. 04. 2014. u 06:06 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Mostaru ELSA je organizirala proglašenje najboljih u pisanju ugovora. Cilj ovog projekta je usavršavanje stečenog znanja i primjena tog znanja u praksi.

Bilo je prijavljeno 7 timova, koji su se prethodno registrirali, zatim su imali 90 minuta da sastavljanje ugovora. Na raspolaganju su imali Zakon o obligacionim odnosima. Pregledavanje ugovora izvršio je prof.dr.sc. Marko Bevanda.

Tri najbolja tima nagrađena su nagradom 'Odvjetnik - sudac na jedan dan', koji će se realizirati kod odvjetnika Darislava Paponje, Ivana Markića, te suca Tarika Mahmutagića.

Pobjednike su izabrali prof.dr.sc. Marko Bevanda, odvjetnik Niko Batinić, te sutkinja Nina Čulanić, a prisutnima se obratila i dekanica Pravnog fakulteta dr. sc. Vesna Kazazić. Ona je izrazila nadu kako će ovaj projekat biti podsticaj za dalji rad, a svim sudionicima je uputila čestitke.

Na treće mjesto izabrani su Ivana Skoko i Josipa Markić, na drugom Iva Marinović i Martina Šušak, dok su najboljima proglašene Arjeta Gegaj i Iva Jurčević.

Kopirati
Drag cursor here to close