Jedinstvene

eBay: Na prodaju šest običnih grančica, cijena raste

Sci-Tech / Flash | 30. 03. 2014. u 08:44 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od osnutka 1995. eBay putem internetske prodaje zainteresiranima nudi različite predmete, uglavnom vintage odjeću i razne druge rabljene stvari, no povremeno ondje možete naletjeti i na neobične ponude, poput primjerice pramena kose Britney Spears ili borbenog zrakoplova, a u jednoj od zadnjih ponuda koja je još uvijek aktualna i traje do 3. travnja možete nabaviti komplet od šest suhih grančica.

Babak Ganjei, na eBayu poznat pod korisničkim imenom Whackychop, na aukciji nudi šest grančica iz četvrti De Beauvoir. Uz fotografiju je napisao: Posjedujem šest suhih grančica srednje veličine, a svaka od njih ima jedinstvenu osobnost.

Kako bi pokazao da nije šarlatan, Babak potencijalnim kupcima nudi i dodatno objašnjenje: Grančice su pronađene u londonskoj četvrti De Beauvoir, u kojoj cijena najma sobe mjesečno iznosi najmanje 600 funta bez režija, a sendvič ne možete pojesti za manje od 4,50 funta, što grančice čini prvoklasnima.

Babak živi u Hackneyu, glazbenik je i crtač stripova te jedan od najinventivnijih prodavača na eBayu. Početna cijena grančica s osobnošću bila je 0,99 funta, zadnji ponuđač za nju bi dao više od 25 funta, a cijena i dalje raste. Ukoliko ste zainteresirani, prvoklasne suhe grančice s osobnošću možete nabaviti do 3. travnja, pa namjestite satove i ne propustite priliku. Ne zaboravite i poštarinu u iznosu od 3,20 funta.

Kopirati
Drag cursor here to close