Vijeće mladih

Dvije škole iz Širokog Brijega se priključuju projektu Sajam Srednjih Škola - Mostovi prijateljstva

Sci-Tech / Flash | 29. 06. 2015. u 14:01 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu projekta Sajam Srednjih Škola- Mostovi prijateljstva 2015. održan je sastanak direktora/ravnatelja Gimnazije Fra Dominika Mandića Široki Brijeg, Srednje strukovne škole Široki Brijeg i članova Vijeća mladih Grada Mostara.

Sastanak koji je održan u ponedjeljak u prostorijama Gimnazije Fra Dominika Mandića poslužio je za upoznavanje direktora/ravnatelja Gimnazije Fra Dominika Mandića, Srednje strukovne škole Široki Brijeg i njihovih uposlenika o planovima i aktivnostima projekta Sajma Srednjih Škola-Mostovi prijateljstva 2015. No, sastanak je poslužio i kao konkretni dogovor za szdjelovanje spomenutih škola u projektnim aktivnostima, priopćeno je iz Vijeća mladih.

Sastanku su nazočili i predstavnici misije OSCE-a.

Inače, Vijeće mladih Grada Mostara provodi projekt 'Sajam Srednjih škola- Mostovi prijateljstva 2015.' u sklopu projekta 'Dijalog za budućnost' koji implementiraju UNDP, UNICEF i UNESCO u partnerstvu s Predsjedništvom Bosne i Hercegovine. Projekt 'Dijalog za budućnost' se financira sredstvima Ureda Ujedinjenih naroda za podršku izgradnji mira / Fonda za izgradnju mira (PBF).

Osnovni cilj projekta 'Sajam srednjih škola- Mostovi prijateljstva 2015' jeste promovirat suživot kroz povećano povjerenje, poštivanje različitosti, te jačanje građanskog i međukulturalnog dijaloga među građanima, posebno mladima, sve u cilju smanjenja opasnosti od ponovnog sukoba i nasilja.

Kopirati
Drag cursor here to close