Odlikaši

Dvanaest čapljinskih srednjoškolaca nagrađeno za izniman uspjeh

Sci-Tech / Flash | 07. 07. 2015. u 06:47 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za najbolje učenike Srednje škole Čapljina, koji su tijekom cjelokupnog srednjoškolskog školovanja imali sve odlične ocjene, upriličen je svečani prijam u uredu načelnika općine dr. Smiljana Vidića.

Načelnik je učenicima uručio prigodne poklone, a čestitke učenicima uputila je i ravnateljica Srednje škole Čapljina Željka Previšić. Ove godine nagrade je primilo čak 12 učenika.

Vidić je istaknuo kako je razlog okupljanja značajan, jer su ovo učenici koji su napravili veliku stvar time što su ostvarili odličan uspjeh kroz sve četiri godine školovanja u Srednjoj školi.

''Ono što je za nas važno jeste činjenica da se jednog dana, kada završite školovanje, vratite u Čapljinu, gdje ćete na radnim mjestima iskoristiti sve to što ste naučili na fakultetu.

Jako nam je važno da se mladi ljudi nakon školovanja vrate u Čapljinu, posebno kad se radi o ljudima poput vas - odlikašima. Želim vam puno sreće i uspjeha tijekom studija'', poručio je Vidić.

Učenici generacije su Mateo Krešić, Martina Perić, Vedrana Perić, Nedjeljko Raguž, Antea Doko, Brigita Bakalar, Marija Rako, Helena Ramljak, Ivna Šimunović (učenik generacije) - gimnazija, potom Glorija Brajković - ekonomski tehničar, Kristijan Valjan - tehničar za elektroenergetiku i Marija Milanović - poljoprivredni tehničar.

Nakon podjele poklona i zajedničkog razgovora upriličen je zajednički ručak i druženje.

Kopirati
Drag cursor here to close