Mostar

Dr. Jeremić u Vitalisu - bezbolnom metodom bez kirurškog rezanja uklonite izrasline na tijelu

Sci-Tech / Flash | 28. 06. 2016. u 12:47 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dr. Igor Jeremić ponovo je s nama 13. srpnja (srijeda) u POLIKLINICI VITALIS u Mostaru.

Ovaj svjetski poznati stručnjak, spec. radiofrekventne kirurgije brzom, bezbolnom metodom bez kirurškog rezanja i šivanja uklanja izrasline na tijelu (madeži, bradavice, kondilom...).

Radiofrekventna terepija se razvila iz radiofrenkventne ablacije koja je poznata metoda u operativnoj kirurgiji i najčešće se primjenjuje u neurokirurgiji i kardiologiji, a sve je češća primjena ove metode u intraoperativnome otklanjanju tumora. Obje metode se baziraju na energiji radio-valova posebne frekvencije koje se prenose na tkivo i izazivaju porast temperature u tijelu. Temperatura koja je veća od 45 C izaziva propadanje tog dijela tkiva i na taj način se uklanjaju neželjene tvorbe kao što su bradavice, madeži, pigmentacije i oroženja kože. Jako interesantna primjena RT-terapije je u kozmetičke svrhe zatezanja kože i uništavanja naslaga masnih stanica u određenim regijama.

Određene frekvencije u RT-terapiji imaju jako pozitivno dijelovanje na kolagen u koži koji je zajedno s elastinom odgovoran za tonus (napetost) kože i nastanak bora. Kolagenska vlakna se nakon provedene RF-terapije aktiviraju (remodeliranje kolagenskih vlakana) što ima za utjecaj zatezanje kože, a s time se ispravljaju bore i koža postaje punija, napetija i nije visečeg ili mlohavog izgleda.

RADIOFREKVENTNA KIRURGIJA IDEALNO TERAPIJSKO ESTETSKO RJEŠENJE ZA UKLANJANJE MADEŽA

Radiokirurgija frekvencije 4-Mhz nudi apsolutnu prednost za pacijenta i neusporedivo bolji estetski rezultat bez krvarenja, bez šavova i bez kasnijeg ožiljka bez obzira na lokalizaciju samog madeža, a uz to terapijski rezultati su u svemu identični. Postupak je uz prethodnu lokalnu anesteziju apsolutno bezbolan i traje ne više od 30 sekundi. Dubina i širina do koje se ide prilikom uklanjanja ovisi od prethodnog izgleda madeža, gdje se nalazi i uklanja li se iz estetskih razloga ili se na madežu prepoznaje neki od prethodno spomenutih faktora rizika. Bez obzira koliko god duboko da idemo krvarenja i šavova nema, a samim tim nema ni previjanja, već se samo napravi krastica koja otpadne za 10 do 15 dana, a na tom mjestu nema nikakvog ožiljka, samo fina roskasta mlada koža koja će vremenom poprimiti boju zdrave kože.

ZAPAMTITE !
Ne plašite se da uklonite madež ukoliko vam predstavlja estetski problem ili je na mjestu sa nezgodnom lokalizacijom, pa ga povrjeđujete. Sunce i genetika su jedini pravi faktor rizika za madeže, zato ga uklonite da ne bi brinuli. Raniji stav da je uklanjanje madeža opasno,suvremene metode i iskustvo opovrgavaju.

RADIOFREKVENTNA KIRURGIJA KOD UKLANJANJA VISEĆIH BRADAVICA

To su benigne izrasline na koži sa kojima se susrela gotovo svaka osoba bilo iz osobnog iskustva ili na drugoj osobi. Najčešće se javljaju na vratu, u predjelu pazuha, preponama, na gornjem dijelu trupa , očnim kapcima i to najčešće kao mnogobrojni izraštaji. Obično su to u pitanju osobe oba spola srednjih godina i stariji. Kod djece je to rjeđa pojava.

Kod visećih bradavica se radi o malim izraslinama na tankoj peteljci od jednog do nekoliko milimetra , od svjetlo smeđe do tamno smeđe boje, a često i modrikaste, kada su u najvećem broju slučajeva lokalizirani u pazuhu i preponi.

Naravno pokušano je tečnim dušikom, elektrokauterom, laserom, ali su opet najbolji kako zdravstveni tako i kozmetski rezultati dobijeni primjenom radiovalova frekvecije 4 MHz.Kad govorimo o visećim bradavicama moguće je bukvalno u roku od deset minuta ukloniti i više od 100 bradavica. Ukoliko su promjene većih dimenzija i nezgodnih lokalizacija potrebno je dati lokalnu anesteziju. Vrlo su nezgodne promjene na očnim kapcima, ne samo zbog nezgodne lokalizacije već i zbog obilnog krvarenja prilikom uklanjanja ukoliko ga obavlja osoba bez potrebnog iskustva i znanja. Viseće bradavice uklanjamo tehnikom radiovalne excizije, a seboroične bradavice tehnikom radiovalne vaporizacije kada se jednim potezom brišu kao gumicom. Međutim kolika god promjena bila i bez obzira gdje se nalazila predstavljat će vrlo jednostavnu intervenciju za iskusnog radiovalnog kirurga.

Također, dr. Jeremić radi intervencije botox i hijalurnom za popunjavanje usana, bora.

Hydryalix lips + Lidocain - najsavremeniji ukršteni hijaluron sa anestezijom u sebi - nano tehnologija koja daje najbolje rezultate.

Potpuno bezbolno uvećanje usana po AKCIJSKOJ od samo 360 KM - 1,25mL. Jedini čist hijaluron sa trajanjem od godinu dana!

Termin za tretman kod dr. Jeremića možete zakazati pozivom na broj 00387 36 310 210!

POLIKLINIKA VITALIS - MEDICINA DOSTUPNA SVIMA

Kopirati
Drag cursor here to close