Mostar

Cryo-Save organizira predavanje za trudnice i podjelu priručnika

Sci-Tech / Flash | 25. 03. 2014. u 12:40 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cryo-Save, vodeća europska i svjetska obiteljska banka matičnih stanica i prva banka matičnih stanica koja je roditeljima u BiH omogućila da iskoriste jedinstvenu priliku, porođaj i pohrane matične stanice svoje djece nastavlja sa projektom predavanje za trudnice i njihove partnere o značaju pohranjivanja matičnih stanica iz pupčane vrpce.

Predavanje će biti održano u igraonici KOCKICA u SPC „ORCA“, četvrtak 27.2.2014. u 17 sati.

Također, isti dan u Mostaru u Mercator Centru će biti organizirana promocija novog izdanja priručnika za trudnice, ‘’Trudnoća i porođaj - Psihofizička priprema trudnice za porođaj i majčinstvo“, pa organizator poziva trudnice u Mercator oko 11 sati da preuzmu besplatni priručnik.

Matične stanice iz krvi i tkiva pupčane vrpce su jednostavno rečeno dar prirode. One imaju zapanjujuću sposobnost ne samo da proizvode same sebe već i da stvaraju nova tkiva prilikom svoje diobe i razvoja. One su jako mlade, stare tek 9 mjeseci koliko traje trudnoća, svježe, jer su zaštićene majčinom matericom od mnogih virusa i infekcija sa kojima smo suočeni u vanjskom okruženju, one su potencijalni lijek koji majka rađa zajedno sa djetetom za preko 70 oboljenja.

Znanstvenici za matične stanice kažu da su najveće dostignuće suvremene medicine, te lijek sadašnjosti i budućnosti, navodi se u priopćenju.

Za prijave i ostale informacije pozovite 062-556-097.

Kopirati
Drag cursor here to close