Pali rekordi

Čovjek koji je osvojio Ameriku osvojio je i društvene mreže

Sci-Tech / Flash | 11. 11. 2016. u 08:03 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vrlo vjerojatno nikada niti jedan predsjednički kandidat, a od jučer i predsjednik Sjedinjenih Američkih Država nije izazvao toliku pozornost i toliko kontroverzi kao Donald Trump.

Demokracija u punom sjaju, reći će jedni, drugi će reći kako je ovo, zapravo, početak kraja demokracije u SAD-u, ali na kraju dana ostaje samo ogoljena činjenica - Donald Trump je pobjednik.

Kako, zašto, zbog čega ili koga, danas više nije bitno, jer Donald Trump će zasjesti u fotelju namijenjenu najmoćnijem čovjeku svijeta, barem tako većina smatra kada je u pitanju status predsjednika SAD-a, piše Zimo.co.

Trump je osvojio Ameriku, ali i društvene mreže, jer su u posljednjih nekoliko dana popadali brojni rekordi na internetu...

Recimo, u utorak je na Twitteru do 21 sat po lokalnom američkom vremenu "potrošeno" nevjerojatnih 35 milijuna poruka vezanih uz izbore. Time je oboren rekord za koji je, uz svo dužno poštovanje prema Hillary Clinton, vjerojatno najzaslužniji upravo Donald Trump.

Jer, njegovi, blago rečeno, ekstravagantni, prostački pa pomalo i divljački nastupi izazvali su reakciju gotovo svih. Ni na Googleu nije bilo ništa manje "veselo", jer je jučer (srijeda) prvih 20 najtraženijih pojmova bilo vezano uz Trumpa i(li) predsjedničke izbore, odnosno sve vezano uz njih.

Za društvene mreže i konstantnost rasprava na njima Donald Trump je, nema nikakve sumnje, "zlatna koka", a ništa drugačije neće biti ni sada kada je postao predsjednik...

Kopirati
Drag cursor here to close