Napori Vlade

Bolnica u Konjicu će dobiti oftalmološku opremu

Sci-Tech / Flash | 11. 05. 2017. u 13:22 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas su u Konjicu u radnoj posjeti JU Opća bolnica Konjic u ime Vlade HNŽ boravili ministar financija Adnan Faladžić i ministar zdravstva, rada i socijalne zaštite dr. Goran Opsenica.

Ministre su dočekali i ugostili direktorica bolnice prim. dr. Suzana Sokolović-Begić i pomoćnica direktorice prim. dr. Jasminka Brkan-Hrvačić.

"Povoda za sastanak je nažalost i više nego dovoljno obzirom na jako tešku i kompleksnu situaciju u zdravstvu županije, no glavni razlog našeg današnjeg posjeta je nabavka moderne oftalmološke opreme koju bolnica u Konjicu nema'', ističe ministar Faladžić.

''Izrazio bih zahvalnost ministru Opsenici koji se u velikoj mjeri stavio na raspolaganje i suradnju kad je u pitanju bolnica u gradu iz kojeg i ja stanovnik dolazim'', također navodi ministar Faladžić.

Nakon sastanka krenulo se u obilazak bolnice i svih njenih Odjela, gdje je direktorica Sokolović-Begić detaljnije upoznala ministre sa infrastrukturnom situacijom Ustanove.

Vlada HNŽ će uvijek i u punom kapacitetu djelovati na rješavanju svih problema, kako u zdravstvu, tako i po pitanju svih drugih problema koje županija ima, zaključeno je na kraju sastanka, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close