Šef Facebooka

Bivši zaposlenik: Zuckerberg hoda tvrtkom sa samurajskim mačem i prijeti uposlenicima

Sci-Tech / Flash | 08. 08. 2014. u 09:41 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mark Zuckerberg običavao je, kada je imao 23 godine, šetati po uredima Facebooka sa samurajskim mačem i pretvarati se da prijeti i napada zaposlenike ako bi napravili loš posao.

Također, bijesni Zuckerberg jednom prilikom je polio vodom računalo inženjera, tvrdi bivši zaposlenik Facebooka Noah Kagan u svojoj novoj knjizi.

Kagan je, naime, radio u Facebooku osam mjeseci 2006. godine kao product manager, kad je u toj kompaniji bilo zaposleno 30 ljudi, a potom je dobio otkaz - prije nego li je Facebook postao globalna zaraza, a njegove dionice dosegle milijunske vrijednosti.

''Došao bi do nas i glumio da će nas porezati ili odrubiti glavu. Morate imati na umu da se radi o 23-godišnjem štreberu koji vodi jednu od najbrže rastućih internetskih stranica. Koliko god da je bio zreo, toliko je bio i nezreo'', napisao je Kagan u svojoj knjizi, piše Business Insider.

Grub i čudan stil mladog Zuckerberga zabilježen je i u filmu iz 2010. godine 'The Social Network'.

Ipak, čini se kako se pomalo mijenja - prošle je godine proglašen najboljim izvršnim direktorom na svijetu.

Kagan, koji je od tada osnovao nekoliko svojih uspješnih kompanija, tvrdi kako bi da je ostao u Facebooku zaradio 100 milijuna dolara, no kaže kako ni za čim ne žali.

''Na kraju krajeva, cijenim sva iskustva koja sam stekao otkako nisam u Facebooku'', kazao je.

Kopirati
Drag cursor here to close