Horoskopium

Bh. student osmislio novu aplikaciju za ljubitelje horoskopa

Sci-Tech / Flash | 19. 06. 2014. u 10:49 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladi apsolvent Fakulteta za Informacione Tehnologije u Doboju, Zoran Pavlović svoje znanje je iskoristio i naprvio prvu domaću aplikaciju za sve ljubitelje horoskopa.

''Horoskopium je nova domaća aplikacija za Android koja omogćava čitanje horoskopa na telefonu i tabletu. Aplikacija omogućava da na jednostavan i veoma brz način pročitate vaš horoskop.

Uz ovu Android aplikaciju dolazi moderan dizajn i veoma intuitivan korisnički interfejs koji omogućuje da samo jednim dodirom ekrana dođete da horoskopa za vaš znak. Aplikacija je tako dizajnirana da se prilagođava veličini ekrana, što omogućuje neometano čitanje, bez obzira koristite li telefon ili tablet uređaj'', rekao je Pavlović za Bljesak.info o svojoj aplikaciji, ističući kako je cilj njegove aplikacije, da se omogući ljubiteljima horoskopa čitanje istog u bilo koje vrijeme na bilo kom mjestu, što naravno omogućavaju Android telefoni i tableti.

Pavlovićeva aplikacija omogućuje čitanje dnevnog, tjednog, mjesečnog i ljubavnog horoskopa, a potpuno besplatno se može preuzeti sa Google Play trgovine.

'' Inspiracija za izradu ove aplikacije bila je moja djevojka, koja redovno čita horoskop i nakon kratkog istraživanja uvidio sam da nema domaća horoskop Android aplikacija koja je kvalitetna, pa sam odlučio iskoristiti tu priliku i napraviti je'', rekao nam je Pavlović.

Kopirati
Drag cursor here to close