Via Media

Bešlić pozvan na Campus party festival u Granadi

Sci-Tech / Flash | 11. 10. 2011. u 12:01 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Marketing agencija Via Media ponosna je na svog grafičkog i web dizajnera Edina Bešlića koji je svojim projektom First Virtual State – Bosnia and Herzegovina privukao pažnju jednog od najuglednijih festivala digitalne tehnologije.

Naime, organizatori najvećeg svjetskog događaja posvećenog digitalnoj tehnologiji Campus party oduševili su se Bešlićevim projektom te ga o svom trošku pozvali u Španjolsku da gostuje na ovom prestižnom festivalu.

''Za mene je to velika čast. Moj projekt su opisali kao vizionarski i revolucionaran. Uvjeren sam da će First Virtual State – Bosnia and Herzegovina donijeti mnoge dobre stvari u BiH. U Španjolskoj ću pokušati da privučem stručnjake i investitore kako bi ovaj veliki projekt mogli što prije realizirati'' kazao je Bešlić i dodao da će ovo za njega biti idealna prilika da prisustvuje predavanjima najpoznatijih ljudi iz svijeta digitalne tehnologije poput američkog stručnjaka za računalnu sigurnost Kevina Mitnicka.

Festival koji se održava u Granadi od 12. do 15. listopada 2011. godine omogućit će tisućama zaljubljenika u digitalni svijet da se upoznaju sa novim softverima, inovativnim web sitovima, novitetima iz svijeta robotike, fotografije, videa, igrica…

Campus party nastao je 1997. godine kao ''svetište'' za ljubitelje tehnologije, a do sada se održavao u Valenciji (Španjolska), Sao Paolu (Brazil), Bogoti (Kolumbija), Meksiku (Meksiko), Quitu (Ekvador).

Kopirati
Drag cursor here to close