m-ba

Aplikacija za mobilno bankarstvo UniCredit Bank u novom dizajnu

Sci-Tech / Flash | 03. 08. 2015. u 07:26 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prateći potrebe svojih klijenata kao i najnovije tehnološke trendove na tržištu, UniCredit Bank je redizajnirala aplikaciju za mobilno bankarstvo. Redizajnirana m-ba aplikacija obogaćena je novim funkcionalnostima, jednostavnija je za upotrebu i nudi preglednije informacije.

UniCredit mobilna aplikacija prati potrebe ubrzanog životnog tempa i omogućava brzo, sigurno i jednostavno obavljanje bankarskih poslova u bilo koje vrijeme i sa bilo kojeg mjesta.

Nova funkcionalnost – lokator poslovnica i bankomata, omogućava korisnicima da u svakom momentu mogu pronaći najbliži bankomat ili poslovnicu UniCredit Bank, kao i informacije o njihovom radnom vremenu i kontakt broju telefona.

Sa UniCredit Bankom instaliranom na mobilnom telefonu moguće je između ostalog provjeriti stanje i promet po računima, stanje kredita, kamata, troškova i limita po karticama, platiti račune, izvršiti konverziju novca, provjeriti tečajnu/ kursnu listu, pristupiti e-ba usluzi putem m-tokena.

Korisnici m-ba aplikacije pored uštede vremena, štede i novac, obzirom da su plaćanja putem m-ba aplikacije i do 80% jeftinija u odnosu na transakcije na šalteru UniCredit Bank.

Redizajnirana mobilna aplikacija UniCredit Bank (m-ba) dostupna je za mobilne telefone s Android operativnim sustavom (verzija OS 2.2. ili viša i minimalnu rezoluciju ekrana 225 PPI (pixels per inch) i mobilne telefone s operativnim sustavom iOS (verzija iOS 5.1.1 ili viša).

Kopirati
Drag cursor here to close