Baza IDDEEA-e

Anonymousi objavljuju podatke osoba povezanih s terorizmom u BiH

Sci-Tech / Flash | 20. 11. 2015. u 14:48 R. I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Anonymous Hrvatska počeli su s objavljivanjem podataka iz data-baza osoba povezanih s terorizmom u BiH, a koje podatke BiH službe skrivaju od javnosti i drugih policija i institucija u Europi, objavila je ova skupina na Facebooku.

''Podatke ćemo objavljivati svakih nekoliko sati u nastavcima'', stoji u objavi.

#OpISIS #OpBH (etvrti nastavak) Poinjemo s objavljivanjem podataka iz data baza osoba povezanih s terorizmom u BiH, a...

Posted by Anonymous Hrvatska on Friday, November 20, 2015

U ekskluzivnom intervjuu za Nezavisne novine jedan pripadnik hakerske grupe Anonymous u BiH rekao je kako operacijom Bosna i Hercegovina #OpBH ''poručuju zlikovcima i teroristima, mudžahedinima, njihovim simpatizerima, javnim i tajnim, da ćemo ih raskrinkavati i nećemo se libidi da sve to objavimo''.

''Njihove stranice i sve komunikacije preko društvenih mreža ćemo rušiti i uništavati'', rekao je pripadnik skupine koja je danas u video poruci objavila rat rat svim teroristima u BiH.

''Naša braća su objavila ranije rat ISIL-u u Francuskoj ali kad jedan od braće objavi rat svi smo u ratu, mi nismo država, mi smo cijeli normalan svijet koji se bori protiv nepravde, ugnjetavanja i terorizma'', navodi ovaj Anonymous rekavši kako će cyber napadi biti nemilosrdni.

#OpISIS #OpBH (Trei nastavak) Poinjemo s objavljivanjem podataka iz data baza osoba povezanih s terorizmom u BiH, a...

Posted by Anonymous Hrvatska on Friday, November 20, 2015


Zamoljen za komentar državnoh ministra sigurnosti Dragana Mektića koji je rekao kako su ga kontaktirali neki "hakeri " i ponudili pomoć, rekao je kako iako se Anonymousi bore protiv državnih aparata posebno policijskih, ''ako hoće taj policajac da se javi tu smo''.

''Nama ne treba novac nas treba samo da se slušaju, a da insitucije rade svoj posao. ISIL sve to zna i on udara tamo gdje najviše boli, ali mi im uzvraćamo sto puta većom boli. Sada će to biti i još više. Mi nemamo metke da pucamo na njih ali imamo mogućnosti da ih ogluvimo, da im počupamo zle jezike, i polomimo prste da budu tama i prašina što i jesu'', rekao je dodavši kako ih države nisu slušale nego ih svrstavale u isti koš s teroristima.

#OpISIS #OpBH (Drugi nastavak) Poinjemo s objavljivanjem podataka iz data baza osoba povezanih s terorizmom u BiH, a...

Posted by Anonymous Hrvatska on Friday, November 20, 2015

''Da su države koje su napadnute slušale nas do ovoga ne bi došlo. Pa mi ratujemo sa tim gadovima islamistima godinama a šta rade državne agencije, špijuni i njihovi cyber stručnjaci? Ništa! Uzimaju pare od građana i ništa a mi im sve damo na dlanu i onda i nas strpaju u kategoriju sa tim zlikovcima'', rekao je i dodao kako će svaki website koji ima bilo kakve veze sa IS-om biti srušen.

''Naši cyber napadi biće mnogo jači nego bilo kada prije. Mi ćemo da ih zaustavimo, jer smo jači'', poručio je Anonymous preko Nezavisnih novina.

Kopirati
Drag cursor here to close