Provod

Zrće u bojama Sensationa

Lifestyle / Flash | 11. 08. 2015. u 12:14 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Deset lijepih i mladih djevojaka, točnije njih 10, oslikanih Sensation bojama, rapsodija živih boja, prepoznatljivi simboli zmaja, hladan Sensation te više od 700 posjetitelja u prepunom Kalypso clubu obilježili su Colors Sensation party na kojem su se po prvi puta u ovom dijelu Europe bacale boje u zrak. Atraktivne djevojke, morske igre, dobra atmosfera i pozitivne vibracije cijeli su dan dizale temperature na najpoznatijoj plaži u Hrvatskoj. Bilo je to svojevrsno zagrijavanje za jedan od najuzbudljivijih partyja godine i za sve ono što je uslijedilo nakon 16 sati.

Uz plesne ritmove Sensation hita i DJ-a BRONXWON koji je s publikom i atraktivnim hostesama odbrojavao posljednjih 10 sekundi, vrhunac događaja bilo je bacanje boja u zrak koje su obojile nebo iznad plaže Zrće i oduševile sve one koji su imali privilegiju biti sudionici ovog događaja.

Colors Sensation Partyju pridružio se i Fuad Backović – Deen koji je tom prilikom izjavio: “Ovo je zaista događaj za pamćenje! Colors partyji su prava senzacija u svijetu, i bilo bi mi žao da nisam došao. Hvala Sensationu koji razbija monotoniju i uvodi senzacionalne novine u naš region!”

Da je Colors Sensation Party jedinstven događaj, uvjerio se i Baby Dooks, koji je u svojoj bogatoj karijeri prošao mnoga zanimljiva mjesta, ali mu je ovo događanje pokazalo nov oblik vrhunske zabave. Spasonosno osvježenje za ovaj vrući dan bio je Sensation sa svojim poznatim okusima i imenima Asia, Africa i India. I dok su neki uživali u rashlađenim Sensationima s malo kalorija i prirodnim sastojcima, drugi su se ipak odlučili za Sensation koktele, jer se Sensation odlično miješa u bijele i tamne alkohole. Bacanje boja na Colors Sensation Partyju bio je vrhunac dana, a dobra atmosfera prepuna pozitivnih dojmova trajala je dugo u noć.

Colors Sensation party održan je po uzoru na iznimno popularne festivale boja, a nema sumnje da je ova manifestacija mnogima obilježila ljeto i priuštila im iskustvo koje će pamtiti cijelog života. Za dobru zabavu u Kalypsu bio je zaslužan Sensation - „okus koji razbija monotoniju?.

Kopirati
Drag cursor here to close