Novalja, Zrće

Zrće dobiva novu pozornicu

Lifestyle / Flash | 20. 05. 2016. u 13:00 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nezapamćen interes vlada za Fresh Island Festival koji se održava od 12. do 14. srpnja na plaži Zrće.

Peta godina će prema svim informacijama biti rekordna u svakom smislu. Do danas je prodano više od 10.000 ulaznica u čak 40 zemalja diljem svijeta.

Najviše prodanih ulaznica je u Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Austriji, SAD-u, a glas o festivalu došao je i do Kanade, Japana, Južne Afrike i Dubaija iz kojeg dolaze gosti željni vrhunske zabave, navode organizatori.

''Izniman interes za Festival nas je razveselio i logičan je nastavak svih aktivnosti koje provodimo u promociji diljem Europe. Fresh Island Festival bit će jedan od najposjećenijih festivala ovog ljeta. Imamo najave dolaska i svjetskih VIP osoba koje će zasigurno doprinijeti još boljoj promociji kako same destinacije Novalje tako i Hrvatske'', izjavio je ispred organizatora Adnana Mehmendović Medo.

Za jubilarnu petu godinu po prvi puta u povijesti organizatori će izgraditi spektakularnu pozornicu na samoj plaži kako bi se mogli zadovoljiti apetiti mnogobrojnih fanova. Impozantna konstrukcija biti će izgrađena tik do mora, a podij će obuhvaćati cijelu plažu s najvećim VIP platformama ikad viđenim u Hrvatskoj.

Festival se dolaskom Chrisa Browna, Wiz Kalife i drugih podiže na jednu novu razinu te će ovog ljeta zasigurno biti jedno od top svjetskih glazbenih događanja.

Fresh Island Festival na četiri pozornice klubova Aquarius, Kalypso, Noa i Papaya u tri dana festivala uz Chrisa i Wiza ugostiti će i druge glazbene zvijezde među kojima su Ty Dolla $ing, Kehlani, Chip, DJ Premier, Tim Westwood i mnogi drugi zahvaljujući kojima je ovaj festival must be mjesto ovog ljeta.

Ovo je jedan od rijetkih festivala koji je u potpunosti u hrvatskoj produkciji i organizaciji. Danas je Fresh Island Festival jedini europski Hip-Hop festival na plaži, jedan od četiri vodeća Hip-Hop festivala u svijetu, a prvi je u regiju doveo novi glazbeni žanr – britanski Grime koji je danas svjetski mainstream.

Kopirati
Drag cursor here to close