Dokumentarac

Zmaj od Šipova postaje internacionalna zvijezda

Lifestyle / Flash | 12. 02. 2016. u 12:52 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Strana produkcija navodno će snimiti dokumentarni film o Zmaju od Šipova jer ih je zaintrigirao nakon što su u realityju Patovi vidjeli da je neke najosnovnije svakodnevne stvari prvi put probao u toj emisiji.

Kako je prenio beograqdski Kurir, Zmaj je tu prvi put oprao zube, vidio toplomjer, probao sirup za kašalj i mislio da je voda u bazenu voda za piće. Informaciju je potvrdio i novinar Happy TV-a Milomir Marić.

"Točno je. Kaže mi Zmaj da je Beograd veća džungla nego njegovo Šipovo. Proveo je cijeli život na planini s govedima, iako je njegov otac bio jedan od najbogatijih ljudi u onoj Jugoslaviji", rekao je Marić i dodao kako su bili iznenađeni kada je pio vodu iz bazena, a ne iz čaše.

''Kada sam ga pitao zašto to radi, odgovorio mi je da je to pojilo za stoku. Nikada nije oprao zube, nije mjerio temperaturu toplomjerom sve dok mu ja nisam donio. Prvi put je popio sirup, mislio je da ćemo ga otrovati. Njemu je to izvan vremena i prostora. Razgovarao sam s njim o toj ponudi i on hoće sve! Njemu je najvažnije da bude u centru pažnje", rekao je Marić Kuriru.

Kopirati
Drag cursor here to close