HT Eronet

Zimska bajka u Kosači

Lifestyle / Flash | 06. 12. 2016. u 08:51 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski dom Herceg Stjepan Kosača će se 16. i 17. prosinca 2016.godine pretvoriti u zanimljivu zimsku čaroliju.

''Svim posjetiteljima ćemo u dvodnevnom programu ponuditi mnoštvo sadržaja, zabave, glazbe i odličnog raspoloženja, a sve to zahvaljujući HT Eronetu. Mali Teatar Mostar u suradnji sa Mostarskim mažoretkinjama će kroz oba dana uveseljavati sve one koji dođu posjetiti šareni program'', poručili su organizatori.

Kroz dva dana cijeli prostor Hrvatskog doma HD Kosača bit će obavijen Božićnim ugođajem.

U programu će se izmjenjivati razne radionice, posjetitelji će imati priliku družiti se a Djedom Božićnjakom njegovim pomoćnicima, kostimiranim DJ-om. Bit će upriličena projekcija animiranog filma, čitaonica za djecu i mnogi drugi sadržaji.

Prvog dana programa će nakon održanih radionica Mali Teatar Mostar izvesti predstavu „Kako je Zvonko ukrao paket ljubavi“.

Drugog dana, 17. prosinca uz radionice HT Eronet zajedno s Kosačom i Mostarskim mažoretkinjama dariva svoj djeci Mostara blagdansku predstavu povodom proslave 21. rođendana Mostarskih mažoretkinja.

Završna predstava „Kako je Zvonko ukrao paket ljubavi“ i Mostarskih mažoretkinja će biti jedna posebna kombinacija glume i plesa koja će zasigurno biti osvježene u ove blagdanske dane. Ulaz za cjelokupni program je besplatan.

Kopirati
Drag cursor here to close