Istraživanje

Žene su neraspoložene deset dana godišnje

Lifestyle / Flash | 22. 09. 2014. u 12:58 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema istraživanju, prosječna žena provede deset dana u godini neraspoložena.

"Istraživanje pokazuje da su i muškarci i žene s vremena na vrijeme neraspoloženi, ali ono što je zanimljivo je način kako se oni nose sa svojim raspoloženjima'', kaže psihoterapeut Sally Brown.

Naime, više od dvije trećine muškaraca (68 posto) priznalo je kako se ''udalji'' od žene ili djevojke kada se one osjećaju neraspoloženo, prenosi Daily Mail.

Top razlozi za loše raspoloženje kod žena: prekomjerna tjelesna težina, njihova druga polovica ne sluša, osjećaj podcijenjenosti, oni dani u mjesecu, nemaju što odjenuti, imaju lošu frizuru taj dan, previše kućanskih poslova, djeca ih ne slušaju ili su nezahvalna, ne znaju što će kuhati za večeru, nitko im ne želi skuhati šalicu čaja, prolaze kroz menopauzu i pucanje nokta.

Ipak, da bi se oraspoložile žene koriste različite metode. Jedna od pet žena kaže da je kupovina najbolji lijek, dok 22 posto žena smatra tjelovježbu zaslužnom za podizanje raspoloženja. Jednu od deset žena razveseli čokolada, dok dvije petine za bolje raspoloženje popiju čašu vina.

Kopirati
Drag cursor here to close