Zadovoljavanje partnerice

Žene mogu imati osam vrsta orgazama

Lifestyle / Flash | 09. 08. 2017. u 19:44 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Biti dobar u krevetu značilo bi znati zadovoljiti svoju partnericu - i to na više načina. Posljednja istraživanja ukazuju na to kako žene sve teže postižu orgazam jer se zbog stresnog poslovnog života ne mogu opustiti u krevetu, piše 24sata.hr.

Upravo zato bitno je poznavati na koje sve načine možeš doživjeti vrhunac... I uživati u seksu!

1. Stimulacija klitorisa
Klitoris posjeduje dvostruko više nervnih završetaka od penisa i najosjetljiviji je dio ženskoga tijela. Stimulirati se može na različite načine, ali osjećaj ovoga orgazma može biti više ili manje intenzivan, jer ne daje ženama isti, i isto jak, osjećaj zadovoljstva.

2. Vaginalni orgazam
Žene ovaj orgazam opisuju kao dolazak plime koja polako raste pa eksplodira iz dubine vagine, no on je manje intenzivan za razliku od "klitorisnog" orgazma.

3. Ženska ejakulacija
Ovaj orgazam je tantrički i ne uspijevaju ga postići tako lako baš sve žene, no ako vam ga partner priušti bit ćete ispunjeni pozitivnom, srećom i mirom.

4. Oralni orgazam
Postiže se u usnoj šupljini, a može se postići bilo kakvom radnjom ustima. Točnije, radi se o stimulaciji žlijezde u grlu, što se može postići oralnim seksom, prstima, a nekad i jezikom. Kažu da stimulacijom te "chakre" možemo doživjeti fenomenalan orgazam...

5. Mentalni orgazam
Stimulaciju dovode vizualne i auditivne pojave, što dokazuje da je inteligencija seksi. Primjerice, videa, seks, istančano seksualno oponašanje... Mentalni orgazam je erupcija kemijskih spojeva u mozgu, a postiže se isključivo BEZ dodira. Znanstveno je dokazano da je moguće!

6. Stimulacijom G-točke
Orgazam koji počinje kod G-točke i može ostati uz nju dok se doživljava vrhunac, ali može i intenzivno prožeti cijelo tijelo. Postoji nekoliko načina kojima možete stimulirati žensku G-točku. Ritmičko pritiskanje i kružni pokreti koji će uzrokovati trenje su najbolji načini za postizanje.

7. Stimulacijom grudi
Vjerojatno nisi znala da su ženske bradavice povezane s nervnim završecima u ženskim genitalijama i zato velika većina žena osjeća direktnu vezu s klitorisom prilikom stimulacije bradavica. Zato momci, navalite!

8. Kožni orgazam
Vjerojatno nisi znal da se orgazam može postići i senzualnim pokretima i trljanjima određenih dijelova ljudskog tijela koji nisu nužno povezani sa seksualnošću... Upravo zato masaže su obožavane diljem svijeta.

Kopirati
Drag cursor here to close