Spektakl za Dan Grada

Željko Bebek oduševio Širokobriježane

Lifestyle / Flash | 16. 08. 2015. u 09:29 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Spektakularnim trosatnim koncertom legendarnog bivšeg člana grupe 'Bijelo dugme' Željka Bebeka obilježen je Dan Grada Širokog Brijega i blagdan Velike Gospe.

Pred nekoliko tisuća Širokobriježana i njihovih gostiju na Trgu širokobrijeških žrtava Bebek je sve do 1.00 sat iza ponoći oduševljavao ''i stare i mlade'' hitovima 'Bijelom dugmeta' poput ''Ne spavaj mala moja'', ''Na zadnjem sjedištu moga auta'', ''Da sam pekar'', ''Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac'' i mnoge druge.

Na koncertu za sve generacije, Bebek je izvodio i svoje nove te stare, ali nikad prolazne, hitove poput ''Tijana'', ''Da je sreće bilo'', ''Selma'', ''Gdje sam bio'', ''Laku noć svirači'', ''Sinoć sam pola kafane popio''. Predgrupa Željku Bebeku bio je širokobriješki 'Tango bend'.

Bebek je prije koncerta izjavio da mu je čast nastupiti na blagdan Velike Gospe u Širokom Brijegu, a koliko je i sam pjevač uživao, svjedoči činjenica da ga je publika nekoliko puta pozivala na bis, a kada se vratio, nije prestajao pjevati. Čak su mu i članovi benda govorili da ne mogu više svirati, no 69-godišnji Bebek nije htio sići s pozornice.

Kada se sjetimo prošlogodišnjeg debakla s ozvučenjem i skupinom ''Trio gušt'', ali i prethodnih promašaja s pjevačima, ovogodišnji koncert Željka Bebeka bio je pun pogodak! Mnogi Širokobriježani sinoć su komentarali da ''odavno nije bilo ovoliko ljudi''.

Nakon završetka koncerta, slavlje se nastavilo do ranih jutarnjih sati po lokalnim kafićima.

Kopirati
Drag cursor here to close