Mama odlazi u raj

Zbog nepravilnog korištenja solarija dobila rak očiju

Lifestyle / Flash | 17. 04. 2014. u 12:19 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Debi Gibson, nekadašnja britanska manekenka koja ima 42 godine, sa 14 godina je počela ići na tretmane za tamnjenje kože. Iako su uz aparat išle i zaštitne naočale, Debi ih nikad nije koristila jer bi joj ostajale crte i vidjela bi se razlika u tenu što zbog svog posla i čestih fotografiranja nije htjela pa naočale nikad nije koristila.

Nažalost, Debi je danas suočena s kobnim posljedicama. Zbog toga je oboljela od rijetkog raka očiju, liječnici su joj izvadili jedno oko, a na drugo je slijepa. I ne samo to, Debi je preostalo još samo nekoliko tjedana života jer se rak proširio po cijelom tijelu.

Majka malene djevojčice stoga je otvoreno progovorila o svemu te apelira na zabranu korištenja solarija u salonima za ljepotu.

'Kad umrem, moja djevojčica će ostati bez mame. Ona ne razumije sve, zna samo da će mamica otići u raj uskoro jer ima groznu bolest koja se zove rak i koja će je ubiti', rekla je Debi za britanske medije.

Debi je svoju karijeru počela kao tinejdžerica te je snimila brojne naslovnice časopisa. Osim toga, pojavila se i u popularnoj sapunici ''East Enders''.

Kopirati
Drag cursor here to close