Reality show

Zbog nemorala pokrenuta peticija protiv Velikog brata, Farme i Parova!

Lifestyle / Flash | 01. 09. 2015. u 08:42 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Srbiji se ovih dana pokrenuo "rat" protiv goleme najezde reality showova koji su jednostavno preplavili tamošnju televizijsku ponudu.

Protivnici ovog tipa zabave pokrenuli su stoga online peticiju kojom se traži zabrana ovakvog sadržaja, a na njihovom su se "nišanu" našle "Farma", "Parovi" i "Big Brother" koji s novom sezonom počinje ovog petka, prenosi Index.

U kratkom vremenu skupljeno je preko 30 tisuća potpisa, a u peticiji "Srbija protiv Farme, Parova i VB" iznosi kako se potpisnici protive "bludu, nemoralu, šundu, kiču, zaglupljivanju naroda i propagiranja pogrešnih vrijednosti", te traže ukidanje svakog oblika reality emisija i njihovo slobodno emitiranje.

Naravno, mnogima je jasno da se ovom peticijom neće puno postići jer gledanost ovih showova raste iz dana u dan, a konkurencija u vrijeme prikazivanja nekog reality showa jednostavno nema šanse.

Posljednja mjerenja pokazuju da je čak 40% gledatelja pratilo useljenje farmera dok druge nacionalne TV stanice u istom terminu zajedno nisu imale toliki udio u gledanosti.

Peticiju možete potpisati OVDJE

Kopirati
Drag cursor here to close