Za sve je kriva svekrva

Završila u zatvoru jer nije vratila film koji je u videoteci posudila 2005. godine!

Lifestyle / Flash | 17. 02. 2014. u 12:04 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kayla Michelle Finley prije devet godina u videoteci Dalton Video posudila je video kazetu s filmom ''Za sve je kriva svekrva'', ali ga nikad nije vratila. Dalton Video s vremenom je propao, a Finley je zaboravila da je tamo ikad posudila ovaj film te se šokirala kada je zbog te posudbe iz 2005. godine završila u zatvoru.

Ona je nedavno u policijskoj postaji u Južnoj Karolini htjela prijaviti zločin (mediji ne navode detalje oko zločina kojeg je prijavila policiji) – policija je napravila zapisnik vezan uz njenu prijavu, no kada su u sustavu provjerili njeno ime, pronašli su dugogodišnji nalog za uhićenjem.

Šokirana djevojka nije mogla vjerovati da postoji nalog za njenim uhićenjem zbog toga što prije devet godina nije vratila video kazetu, ali policija je postupila po nalogu i uhitila je tako da je Finley provela 24 sata iza rešetaka. U policijskoj postaju objasnili su joj kako su 2005. godine poslani zahtjevi i upozorenje kako mora vratiti film za koje ona tvrdi da ih nikada nije primila tako da nije mogla niti reagirati na njih.

Na Cnetu kažu kako je ova djevojka ogorčena na lokalnu policiju za koju je rekla kako je očito da 'nemaju pametnijeg posla' te ne može vjerovati da je sada, s 27 godina provela noć u zatvoru s kriminalcima zbog toga što je s 18 godina zaboravila vratiti film u videoteku.

Iako je kroz to vrijeme Dalton Video prestao s radom, nalog za njenim uhićenjem cijelo je vrijeme bio aktivan te se ona sada namjerava boriti protiv ove 'smiješne optužbe' kako nije vratila kazetu u videoteku, piše Dnevnik.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close