Svugdje osim kod nas

Zašto je još jedan veliki hit zaobišao mostarski Cinestar?

Kultura / Film TV | 01. 10. 2014. u 09:55 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je skoro 20 godina bio bez pravog kina, Mostar je u Cinestarovom multipleks kinu dobio mjesto gdje se uz vrhunski ton i sliku mogu pogledati najveći svjetski hitovi.

Takvu privilegiju mnogi su iskoristili i koriste u ove dvije godine, no neki se opet pitaju zašto se u mostarskom Cinestaru ne mogu vidjeti baš SVI filmovi koje inače tvrtka Blitz Cinestar dobiva. Već smo pisali o tome kako neki veliki hitovi jednostavno zaobilaze Mostar, a najnoviji je slučaj sa spektaklom Luca Bessona Lucy.

Ovaj veliki hit pompozno je najavljivan u Cinestaru već mjesecima i od kraja kolovoza prikazuje se konstantno u svim Cinestarovim multipleksima osim dva u Bosni i Hercegovini.

“Naši pregovori s distributerom oko prikazivanja navedenog filma u CineStaru Mostar još nisu završili pozitivno te stoga za sada nemamo prava za njegovo prikazivanje. Prikazivanje svakog filma u našim kinima ovisi o njegovom distributeru i uvjetima distribucije za određeno tržište”, odgovorio je na upit portala Bljesak.info Andrija Solarević, asistent voditelja programa Cinestara te dodao:

“CineStar se trudi ponuditi što veću paletu filmova u svim svojim kinima, pa tako i u Mostaru, no ponekad to jednostavno nije moguće zbog različitog tržišta i distributera”.

Lucy nije jedini film koji igra u svim Cinestarovim multiplexima osim u Mostaru, no na sve njih vrijedi gore navedeno.

Kopirati
Drag cursor here to close