MTV emisija

Who See gosti na MTV-u

Kultura / Glazba | 28. 01. 2015. u 12:12 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mario Đorđević Nojz i Dejan Dedović Deda, članovi hip-hop dua 'Who See', gosti su večerašnje emisije 'Impuls', koju možete pratiti na MTV kanalu od 21:30.

'Who See' je nedavno održao prvi koncert u Sarajevu, gdje se ekipa 'Impulsa' našla sa njima kako bi porazgovarali o brojnim zanimljivim temama. Između ostalog saznat ćete kako se Deda snalazi u ulozi oca, kako izgleda biti popularan u malom mjestu, a s obzirom da su momci na sceni već 14 godina, otkrit će i nekoliko korisnih savjeta.

'Who See' su 2012. godine dobili prestižnu nagradu 'MTV Best Adria Act', sudjelovali su na natjecanju 'Eurosong' 2013., kada su predstavljali Crnu Goru, a prošle godine su objavili treći album pod nazivom 'Nemam ti kad'.

Pored razgovora o ovim temama, u 'Impulsu' vas očekuju još i MTV filmske vijesti, saznat ćete aktualnosti iz svijeta šoubiza, a tu je i pregled stanja na Domaćici, jedinoj regionalnoj glazbenoj top listi. Ako ne stignete večeras, reprizu ove emisije možete pogledati u četvrtak od 23:30, petak od 18:30, subotu od 12:10 ili u nedjelju od 17:30 sati, navode iz MTV-a.

Kopirati
Drag cursor here to close