Neum

Vrućina u Hercegovini: Temperatura mora 27 stupnjeva

Lifestyle / Flash | 27. 07. 2016. u 12:57 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni danas je bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini sunčano uz malu oblačnosti. Razvojem oblačnosti, do kraja dana, mjestimično se očekuje kiša, pljuskovi i grmljavina.

Temperature zraka u 14.00 sati: Bjelašnica 14 stupnjeva, Goražde 22, Ivan-sedlo i Sokolac 24, Livno i Srebrenica 27, Bihać, Bugojno, Sanski Most i Sarajevo 28, Banja Luka, Gradačac, Jajce, Prijedor, Tuzla i Zvornik 29, Bijeljina i Doboj 30, Neum i Trebinje 31, Zenica 32, Mostar 33 i Čapljina 35 stupnjeva.

Temperatura mora u Neumu u 14.00 sati iznosila je 27 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

U Bosni i Hercegovini sutra će prevladavati umjereno do pretežno oblačno i nestabilno vrijeme.

U jutarnjim satima padaline se očekuju u Posavini. Tijekom dana s kišom, pljuskovima i grmljavinom bit će u većini područja. Lokalno i povremeno postoje uvjeti za izraženije grmljavinsko nevrijeme, ponegdje uz pojavu grada.

Na jugu Hercegovine bit će sunčano i bez padalina. Vjetar će biti slab do umjeren promjenljivog smjera, a na momente i pojačan. Jutarnja temperatura od 13 do 19, na jugu od 20 do 24, a najviša dnevna od 29 do 35 stupnjeva.

U Sarajevu sutra će biti umjereno do pretežno oblačno i nestabilno vrijeme. Tijekom dana bit će s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura oko 16, a najviša dnevna oko 29 stupnjeva.

Kopirati
Drag cursor here to close