Potrebna pomoć

Vrgorčani pokrenuli humanitarnu akciju: Žele Ljubušaku kupiti Golf 2

Lifestyle / Putujte s nama | 06. 03. 2015. u 08:56 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poslovni partneri u jednom vrgoračkom ugostiteljskom objektu Pero Jelavić Ćuk i Slobodan Vujica pokazali su da imaju dušu, te da znaju preskočiti u pomoć ljudima kojima je pomoć uistinu potrebna, piše Slobodna Dalmacija.

Naime, njih dvojica došla su na ideju da u svom kafiću u petak tijekom koncerta tamburaškog sastava “Zlatni vez“ postave kutiju u kojoj bi se prikupljao novac za kupnju novog automobila nesretnom S.G. iz ljubuškog sela Graba, kojem je ''golf dvica'' u utorak u potpunosti izgorio.

Ne treba posebno isticati što znači ova ljudska gesta za ljubušku obitelj koja se bori da preživi. Godinama su dolazili motokultivatorom agrijom na vrgoračku tržnicu kako bi prodali nešto zelenila i prehranili svoju obitelj, navodi Slobodna Dalmacija.

No, taman kad su skupili nešto novca i kupili automobil, da ih ne tuku bura, jugo, kiša i snijeg, dogodila im se ova nesreća. Stoga, svaka pomoć ovoj obitelj je i te kako potrebna.

Kako neslužbeno doznajemo, pored ove akcije u Vrgorcu će se organizirati još nekoliko sličnih događanja s ciljem da se skupi novac za kupnju drugog automobila. Očito je ovaj Hercegovac Vrgorčanima prirastao srcu.

Kopirati
Drag cursor here to close