FOM SDPBiH

Vratimo Bunu građanima Mostara

Lifestyle / Flash | 13. 07. 2012. u 12:25 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Forum mladih SDP BiH Mostar organizira akciju čišćenja kupališta uz rijeku Bunu. Razlog zbog kojeg smo se opet odlučili baviti poslom koji bi, po svojoj prirodi, trebao biti u nadležnosti gradskih organa, je što smo uvjereni da nebriga i svjesno uništavanje ovog prelijepog kompleksa od strane tih istih gradskih vlasti nije slučajno.

Uvjereni smo da se to radi namjerno s ciljem davanja ovog izletišta pod koncesiju privatniku koji će jednog dana naplaćivati ulaznice po cijenama koje svi građani neće moći sebi priuštiti, i opet će se, po tko zna koji put dosad, desiti da ono što je bilo opće dobro postane dobro elita, kazali su za Bljesak.info u FOM SDPBiH Mostar.

Svjesni smo da velika većina naših sugrađana nema novca za odlazak na more ili na gradski bazen, stoga smo se odlučili na uređivanje ove, za svačiji džep, odlične alternative.

Znamo da bez velikih mašina i ogromnih novčanih sredstava ne možemo ispraviti sve što su godine namjerne devastacije učinile ovom izletištu, ali zato možemo ukloniti boce, limenke, plastične vrećice i drugi otpad.

Forum mladih SDP BiH Mostar poziva sugrađane da se uključe u akciju raščišćavanja smeća uz obalu Bune i Bunice.

Kad već mostarske gradske vlasti nije briga za ovaj problem, nemojmo i mi biti takvi.

Dođite da zajedno očistimo smeće na najpoznatijem mostarskom kupalištu.
Pozivamo Vas da nam, uz druženje, roštilj i kupanje, pomognete u čišćenju kupališta na Buni!

Vidimo se u subotu, 14.7.2012. s početkom u 9:00 sati.

Forum mladih Socijaldemokratske partije BiH Mostar

Kopirati
Drag cursor here to close